Kropsbehandlinger


Varm olie massage - 60 min, 799 kr,-

Forkælelse med aromatisk vanilje og kanel duft En afstressende og afslappende kropsbehandling, hvor din krop bliver masseret med varm olie. Perfekt behandling til en kold efterårs eller vinterdag, hvor du får varme dybt ind i hud og krop. Derudover udskiller massagen effektivt toksiner fra din krop. Den Varme olie massage virker plejende og hydrerende på huden, giver velvære og sikrer langvarig komfort.

Body detox care - 90 min, 1400 kr,-

En stærkt stimulerende behandling mod cellulite og vand ophobninger i kroppen og mod ujævn hudtekstur. Dette er den nye holistiske formeringsmassage teknik med hurtige og varige resultater, der har revolutioneret alle tidligere metoder. Takket være rebalanceringen af energistrømmen i kroppen, vil fedtvæv og stagnerende væsker drage fordel af den kombinerede virkning af æteriske olier og tang, der favoriserer fjernelse af overskydende affald.

Body wrap - 60 min, 750 kr,-

Massage med regenererende kropsmaske som dybt hydrerer huden og genopbygger hudceller, efterfølgende indpakning i varmt tæppe med infrarøde stråler som fjerner inflammation, affaldsstoffer og spændinger i kroppen.

Aroma kropsmassage - 60 min, 600 kr,- / 30 min - 350 kr.

Aroma Massage er en helkropmassage hvor vi anvender æteriske olier med virkestoffer, som optages gennem huden via massagen, og gennem duftene som stimulerer det hormonelle system. Denne behandling er med fokus på afslapning og afspænding af muskler.

Nordic care - 120 min, 1600 kr,-

Harmoni, balance, afslapning og livsnydelse Denne behandling er energigivende og balancerer kroppen gennem kontakt med aktive punkter der fremmer kreativitet, fysisk og moralsk styrke, øger selvtillid samt sikrer optimisme og livlighed. I behandlingen indgår amberstøv der hjælper til at organisere dine tanker og finde rigtige svar på komplekse spørgsmål. Amber virker helbredende samt afspænder muskler og sind fra stress og afbalancerer dit nervesystem. Amber opvarmer din krop og harmoniserer din følelsesmæssige tilstand. Fremgangsmåden beriger celler med ilt og fjerner toksiner, og forhindrer hudens og kroppens ældningsprocesser. Behandlingen bestå af: peeling, kropsmassage og indpakning i infrarødt tæppe og afsluttes med hovedbundsmassage og bodylotion.

Handelsbetingelser

Betaling
FIRMANAVN modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

FIRMANAVN bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
FIRMANAVN leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

FIRMANAVN vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

FIRMANAVN
ADRESSEVEJ 4
9999 BYNAVN

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@domæne.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her (INDSÆT LINK TIL FORTRYDELSESFORMULAR)

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@domæne.dk

DanskEnglishРусский