Ansigtsbehandling

Dybderens med ultralyd

Varighed 60 min Book Tid
Pris 830 kr

Hudtilstand

Denne dybderens med ultralyd er til dig med en sart og sensitiv hud, der er plaget af uren hud og hudorme. Behandlingen er også til dig, hvis hud er meget tør og dehydreret, og til dig med en trist og grå hudtone/farve.

Resultater

Med denne dybderens, hvor vi benytter ultralyd i behandlingen, får du en strålende sund og frisk hud i bedre balance. Efter behandlingen vil du opleve langt færre problemer med uren hud, og du slipper af med problemer med tilstoppede porer og komedoner. Din hudoverflade vil fremstå pænere og mere ensartet med mindre porer, og din hud vil opleves langt mere smidig og elastisk. Efter behandlingen vil du ikke længere døje med tør hud, og der vil være færre tørhedslinjer i dit ansigt.

Bonus


Ikke blot opnår du en flot og strålende hud med denne særlige dybderens – der er heller ikke ”downtime” efter behandlingen. Din hud bliver ikke rød, og du er klar til at tage til fest, eller på arbejde, med det samme efter endt behandling.

  • Dobbelt afrens
  • Dybdrens med ultralyd
  • Massage
  • Ansigtsmaske
  • Oxygen Gun (indsluser effektivt serum i huden)
  • Produkt

Sådan virker behandlingen

Dybderens med ultralyd kaldes også ”ultrasonic dybderens” og er meget mere skånsom end mekanisk dybderens. Behandlingen egner sig derfor perfekt til den sarte hud, som stadig kan være uren.


Handelsbetingelser

Betaling
FIRMANAVN modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

FIRMANAVN bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
FIRMANAVN leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

FIRMANAVN vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

FIRMANAVN
ADRESSEVEJ 4
9999 BYNAVN

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@domæne.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her (INDSÆT LINK TIL FORTRYDELSESFORMULAR)

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@domæne.dk

DanskEnglishРусский