Ansigtsbehandling

Environ Signature

Varighed 60 min
Pris 1299 kr 

Hudtilstand

Denne ansigtsbehandling er målrettet dig, der døjer med solskader og hyper-/pigmentering samt tør og dehydreret hud. Har du en ujævn og uensartet hudstruktur og/eller problemer med bumser og akne, kan du også have stor glæde af behandlingen.

Resultater

Med Environs ansigtsbehandling opnår du synlige resultater øjeblikkeligt. Samtidig giver behandlingen dig en sund og frisk hud i balance samt en mere ensartet hudtone. Oveni vil du opleve, at din hud får færre farveforskelle og bliver mere jævn og fin med færre tørhedslinjer. Med behandlingen får du en hud, som er blød, smidig og gennemfugtet i dybden.

Med ansigtsbehandlingen fra Environ får du

  • Dobbeltvirkende afrensning
  • Hudanalyse
  • Peeling fra Environs med Cool Peel-system
  • Dybderens
  • Alginat maske
  • Hovedbundsmassage og håndmassage under masken

Sådan virker behandlingen

I behandlingen indgår vores beroligende Alginate-maske med anti-age effekt. Samtidig anvendes som en del af behandlingen Environs revolutionerende Cool Peel-system, som omgående giver synlige resultater i form af en mere frisk og jævn hudtone.

I forbindelse med peelingen anvender vi mælkesyre, der reducerer hudens pH-værdi, hvilket frigiver vækstfaktorer og resulterer i en mere fast og ensartet hud. Samtidig med at Cool Peel-systemet virker antibakterielt, øger det optagelsen af fugt i hudens dybere lag. Cool Peel fjerner ligeledes døde hudceller i det forhornede hudlag og giver en glattere og mere blød hudstruktur.

Bonusbehandling – uden beregning!

Når du vælger en ansigtsbehandling fra Environ, får du som bonusbehandling en skøn og afslappende hånd- og hovedbundsmassage – helt uden beregning!

Handelsbetingelser

Betaling
FIRMANAVN modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

FIRMANAVN bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
FIRMANAVN leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

FIRMANAVN vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

FIRMANAVN
ADRESSEVEJ 4
9999 BYNAVN

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@domæne.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her (INDSÆT LINK TIL FORTRYDELSESFORMULAR)

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@domæne.dk