Ansigtsbehandling

Aqua Peel - Avanceret dybderens


Varighed 60 min Book Tid
Pris 995 kr

Hudtilstand

Denne behandling egner sig især til dig, der har hudproblemer som svær akne, bumser, tilstoppede porer og indkapslede komedoner. Er din hud moden eller aldrende, meget tør og dehydreret, kan du også have stor glæde af behandlingen.Resultater

Med denne avancerede dybderens opnår du øjeblikkeligt et synligt resultat. På længere sigt får du en strålende sund, fast og frisk hud i bedre balance og et yngre udseende med en strålende glød. Efter behandlingen vil du opleve langt færre problemer med urenheder i huden, og du slipper for tilstoppede porer og komedoner. Du får en mere ensartet hudtone med færre farveforskelle og en pænere hudoverflade med mindre porer. Hudens egen produktion af kollagen øges, og du vil opleve, at din hud bliver langt mere glat, smidig og elastisk.

Hvad er Aqua Peel

Aqua Peel er effektiv dybderens og peeling i én og samme behandling. Aqua Peel eller HydraFacial Peel er markedets nyeste og mest avancerede dybderens, og der er tale om en 100 % sikker, smertefri behandling med tydelige resultater!

Behandlingen består af

  • Afrensning
  • Aqua Peel (smart suction extraction)
  • Ansigtsmaske
  • Produkt.

Fase 1:


Ved hjælp af hydrogenrigt vand sørger vi for, at den oxidative stress i huden mindskes. Samtidig reducerer vi hudens pH og fugter den.


Fase 2:

Med AS1 Peeling Solution (indeholder lactic acid) renses, peeles og fugtes huden. Samtidig blødgøres døde hudceller, således at de er nemme at fjerne efterfølgende. I løbet af denne proces stimuleres hudens produktion af kollagen.


Fase 2: (til den meget fedtede hud)


For at balancere hudens produktion af sebum (talg) anvender vi i behandlingen AS2 Peeling Solution, salicylic acid og BHA-serum. Hudorme fjernes, herunder ”black heads” og ”white heads”. Det samme gælder indkapslede komedoner. Porerne renses i dybden, og svær akne reduceres.


Fase 3:


C-vitamin-serum indsluses i huden og stimulerer produktionen af kollagen. Derudover tilføjer serummet antioxidanter og fugter i dybden. Samtidig kontrollerer C-vitamin produktionen af melamin og har en positiv og gavnende effekt på solskader og farveforskelle. Produktionen af overskydende talg reduceres, hvilket giver din hud et mere frisk udseende. Som afslutning på Fase 3 lægger vi en ansigtsmaske, der er tilpasset lige netop dine behov, og fugter med nøje udvalgte dagprodukter.

Handelsbetingelser

Betaling
FIRMANAVN modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

FIRMANAVN bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
FIRMANAVN leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

FIRMANAVN vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

FIRMANAVN
ADRESSEVEJ 4
9999 BYNAVN

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@domæne.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her (INDSÆT LINK TIL FORTRYDELSESFORMULAR)

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@domæne.dk