A-vitamin


A-vitamin
Environ® adskiller sig fra andre A-vitaminserier ved at tilbyde et optrapningssystem, som bringer brugeren gennem 5 niveauer af A-vitamin. Man starter med den laveste dosis for at hjælpe med at opbygge retinoid-receptorerne i huden, og derefter bringes man step-by-step op til den højest mulige dosis, som tillades til brug i kosmetikbranchen.

Environ® skabte det brancheførende Vitamin STEP-UP SYSTEM for at hjælpe huden med at blive gradvist mere komfortabel med forøgede niveauer af A-vitamin og andre ingredienser, der holder huden sund og strålende. Risikoen for forbigående retinoid-reaktioner kan forhindres ved at anvende et afmålt optrapningssystem, der gradvist øger niveauet af A-vitamin.

A-vitamin er nøgleingrediensen i Environs® hudplejefilosofi og skal tilføres dagligt, for at huden skal forblive sund og modstandsdygtig. Kombineret med andre essentielle næringsstoffer som antioxidanter og peptider bliver den langsigtede forbedring af huden betydeligt synlig. 

Retinol
Kort om A-vitamin:
A-vitamin findes naturligt i huden. Når vi er børn, er mængden på sit højeste, men niveauet daler med alderen. A-vitamin er en af de hudplejeingredienser, som er mest veldokumenteret. 

Det er videnskabeligt bevist, at A-vitamin kan reparere og styrke huden, dæmpe akne og øge mængden af kollagen i huden, hvilket virker udglattende og gør huden mere blød og smidig. Det er en myte, at A-vitamin gør huden ekstra lysfølsom. Tværtimod gør A-vitamin huden mere modstandsdygtig over for UV-stråler.
A-vitamin kan hjælpe hud i alle aldre og i alle hudtilstande. Husk blot, at huden har brug for langsom tilvænning.

Aging skin is a direct result of sun-induced vitamin A deficiency. 
Correct the deficiency and you’ll have more radiant-looking skin.
— Dr. Desmond Fernandes

Handelsbetingelser

Betaling
FIRMANAVN modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

FIRMANAVN bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
FIRMANAVN leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

NOTE: Her skrives jeres egne leveringsformer og betingelser!

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

FIRMANAVN vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

FIRMANAVN
ADRESSEVEJ 4
9999 BYNAVN

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@domæne.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her (INDSÆT LINK TIL FORTRYDELSESFORMULAR)

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@domæne.dk

DanskEnglishРусский